Om Pago

Frukt för alla sinnen

Efter en lång dag när tröttheten börjar krypa fram. När livet leker, kärleken spirar och känslorna inte vet vart de ska ta vägen. På favoritrestaurangen, det lokala caféet eller längs strandpromenaden. Pago är smaken för alla situationer, alla känslor och alla munnar. För om det är det något vi älskar så är det olikheter! Om du gillar sött eller syrligt, spänning eller trygghet spelar ingen roll. Goda smaker är för unga och gamla, tjejer och killar, glada och ledsna. Men framförallt för dig som älskar frukt lika mycket som vi gör.

Med vår passion för frukt strävar vi alltid efter att skapa drycker utöver det vanliga. Insidan är det viktigaste, även om en schyst utsida inte skadar. Det är som vi brukar säga, många känslor ryms inom en liten kropp. Och många smaker ryms inom en liten flaska. Med noga utvalda råvaror och en lång erfarenhet av att skapa överraskande smaker levererar vi glädje till fruktälskare varje dag.

Liten flaska med stor historia

Här kan vi verkligen snacka om dryckeskunskap. Ända sedan 1888 har Pago skapat läskande smaksensationer åt folket. I över 130 år! Pagos första steg togs i Österrike och sedan dess har smakerna erövrat större delen av Europa. Men frågan är om det hade varit möjligt utan vändningen 1989. Det var nämligen då den lilla gröna flaskan med den gula skruvkorken föddes. Ett utseende som har bitit sig kvar ända till nu.

Idag finns den gröna lilla Pagoflaskan i över 30 länder. Med en lekfull form och spännande smaker är den alltid lätt att känna igen och framförallt svår att motstå. När du vill och känner för det kan du stilla din fruktlust på massor av caféer, restauranger och barer runt om i Sverige. Oavsett vem du är!

Integritetspolicy

För att läsa om hur vi skyddar dina uppgifter klicka här.